Avem un singur Cluj- alături de eroii din prima linie

BW Photo Booth se alătură campaniei „Avem un singur Cluj”  în lupta împotriva COVID – 19. Eroii din prima linie au nevoie de sprijinul nostru!

În aceste zile mai puțin zâmbitoare, trecem cu toții prin momente dificile și provocătoare. Echipa BW Photo Booth s-a retras responsabilă, la fel ca tine, acasă.

Noi am înțeles că, pentru a petrece și capta cât mai curând amintiri vesele, este esențial ca să respectăm cerințele autorităților și să cultivăm spiritul de solidaritate și suport și să fim solidari.

Eroii noștri din prima linie, medicii și asistentele, au cea mai mare nevoie de susținerea și încurajările noastre.  Îi ajutăm să zâmbească puțin? 

În acest context  ne-am alăturat inițiativei  „Avem un singur Cluj”, o platformă de colaborare între festivaluri și evenimente, organizații locale și administrația publică din Cluj în lupta împotriva COVID – 19. 

Platforma se adresează tuturor fanilor festivalurilor clujene și vă pune la dispoziție posibilitatea de a achiziționa , o metodă sigură prin care puteți face donații pentru unitățile medicale. 

Scopul este să face cât mai vizibilă acestă posibilitate astfel încât fiecare doritor să aibă posibilitatea de oferi suport în condiții optime și un maxim de siguranță. 

Hai și tu alături de eroii din prima linie!

  • Bilet 10 lei: asigură o pereche de ochelari și una de mănuși pentru un medic din prima linie
  • Bilet 50 lei: asigură o mască de protecție omologată pentru din prima linie
  • Bilet 100 lei: asigură un costum de protecție întreg pentru un medic

Perioada campaniei este : 31.03 – 10.04

Toate fondurile strânse prin această inițiativă a platformei Un Singur Cluj vor fi puse la dispoziția autorităților și redistribuite spre unitățile medicale Clujene. 

Mai multe detalii despre campanie puteți consulta:  AICI

Biletele de solidaritate se pot achiziționa de

Stim ca avem un singur Cluj. Ajutăm și depășim momentul împreună!

 

intră pe site