Atelierul lui Moș Crăciun te așteaptă!

Atelierul lui Moș Crăciun te așteaptă din nou în VIVO! Cluj-Napoca!

Este deja o tradiție ca Moș Crăciun să-și rezerve timp pentru micuții vizitatori ai centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Atelierul lui așteaptă piticii să confecționeze diferite decorațiuni pentru brad, să decoreze brazii expuși, sau să învețe programare și robotică.

Lângă toate aceste activități, Moș Crăciun este și el prezent și așteaptă copiii să-i zică ce-și doresc ei de Crăciun, sau să facă o poză cu el.

BW Photo Booth este și el prezent alături de Moș Crăciun, ca și în anii precedenți, să imortalizeze zâmbetele copiilor cu Moș Crăciun. Părinții pot opta pentru mai multe tipuri de poze, de la cele simple, cu dimensiunea de 10 x 15 cm, până la cele magnetizate, perfecte pentru a le revedea pe frigider tot timpul anului! Pe lângă acestea, se pot cere mai multe relistări, acestea fiind perfecte pentru bunici, sau nași.

Ne găsești în VIVO! Cluj-Napoca, unde atelierul lui Moș Crăciun te așteaptă din 6 decembrie până în 22 decembrie, zilnic între orele 18-20, iar sâmbătă și duminică de la 12 până la 20! Mai multe informații găsești pe pagina VIVO! Cluj-Napoca.

BW Photo Booth și Moș Crăciun te așteaptă la VIVO! Cluj-Napoca!

 

Suntem echipa BW Photo Booth, lideri în idei trăznite.
Te ajutăm să imortalizezi momentele deosebite din viața ta!

Fie că este vorba despre:
– un moment haios, spontan la shopping într-un centru comercial;
– sau dorești ca petrecerea ta să fie de neuitat

Dacă ești în căutare de ceva cu adevărat inedit, noi avem soluția: o cabină foto într-o mașină istorică complet restaurată!

Ce îți garantăm:
– diversitate și creativitate, produse unicat pentru evenimente de neuitat
– calitate superioară a fotografiilor
– cel mai bun raport preț calitate
– operativitate și seriozitate

Pentru mai multe informații, ne găsiți aici
Vizitați ➡️ canalul nostru de Youtube 

intră pe site