5 265 000 de zâmbete împlinite pe 26 noiembrie 2019

Seara de 26 noiembrie a adus cu ea prieteni, colegi, colaboratori și curioși. În acest cadru plin de bucurie, am împlinit 5 265 000 minute de zâmbete. Am pășit oficial optimiști și plini de idei în cel de-al 11-lea an de activitate.

Mulțumim tuturor prietenilor, curioșilor și partenerilor vechi și noi care, după o zi încărcată de muncă ne-au fost alături pentru a marca zâmbitori acest moment unic.

Am fost în mod special impresionați de gestul echipei Vanilla Events care ne-a surprins cu un cadou special. Acesta reprezintă un colaj compus din momente memorabile ale colaborării noastre. Ne bucurăm să îi avem ca parteneri și prieteni. Sperăm să construim în continuare cele mai speciale și reușite reușite pentru clienții noștri.

Evenimentul a inclus o prezentare a cabinelor noastre fixe, mobile și , cireașa de pe tort, BW Photo Bus. Acesta este un concept unic în Transilvania. Accesul a fost liber și toți participanții au avut ocazia de a testa și descoperi avantajele produselor BW Photo Booth.

Totodată, ne-am propus să informăm clujenii despre acesta metodă inedită, practică și distractivă de fotografiere. În acest sens, am expus materiale informative interesante și practice. 

Crush Wine Distribution ne-a pus la dispoziție o selecție excelentă de vin pe care am savurat-o pe durata întregii seri în ambianța elegantă și emblematică de la Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Pe finalul serii am servit un delicios tort de ciocolată și am încheiat cu extragerea norocosului “spiriduș” în urma tombolei “5 265 000 de zâmbete”. Acesta s-a ales cu 5 ore gratuite de distracție cu BW Photo Bus, mașina noastră superbă vintage. Este un VW T2 cu o cameră de înaltă calitate încorporată.

Felicitări Demeter Ervin! Ai cel mai cool photo booth asigurat. Venim direct la nuntă? : D

Privim cu nostalgie în urma celor 10 ani de activitate și ne orientăm cu încredere spre viitor. 10 ani, 5 265 000 minute de zâmbete marcate de provocări și momente excepționale. Ne-am propus ca, în următorii ani sa le dublăm cu produse inovatoare, calitate excelentă și cele mai trăznite idei pentru evenimentul tău.

Așteptăm cu drag și zâmbet să ne cunoaștem!

intră pe site