Design interior și album de familie. O idee creativă cu suflet

Iepurașul a adus pentru echipa BW Photo Booth o surpriză specială și foarte creativă de design interior. Ne-a impresionat profund fidelitatea și idea propusă de clienții noștri. 

Am avut bucuria de a descoperii o familie foarte pasionată de fotografiile la minut realizate la cabinele noastre fixe din centrele comerciale. Ei ne-au împărtășit ideea lor originală de album de familie ca design interior.

Timp de 7 ani, în fiecare lună, au realizat la cabinele BW Photo Booth din centrele comerciale fotografii tip strip pe care le-au lipit acasă pe perete. Astfel, au creat, odată cu trecerea timpului, o colecție de amintiri și zâmbete pe care le pot viziona în fiecare zi.

Am atașat un scurt video cu modul în care ei au reușit să contruiască un perete cu amintiri.

 

Design-ul interior rezultat emană mult bun gust, pe lângă nivelul de autenticitate de neegalat. Cele mai multe fotografii sunt alb negru cu mici accente de fotografii color pe ici pe colo. Nouă ni se pare că astfel s-a creat un “tablou” de care nu te poți plictisi. 

Le mulțumim ca ne-au permis să împărtășim câteva exemple pe care le puteți viziona în continuare.

Frumoasa familie a primit din partea noastră un premiu de fidelitate și apreciere. Ne-am străduit ca pasiunea lor pentru completarea albumului de pe perete să nu se oprească nici în acestă perioadă. Am realizat special pentru ei un strip la distanță pe care l-am trimis prin curier direct acasă.

Fotografii cu livrare la domiciliu

Putem efectua de la distanță doar fotografii de tip ID însă pentru situații speciale ca și acestea, este posibil să vă oferim soluții și pentru fotografii fun. Vă stăm la dispoziție pentru comenzi și vă încurajăm călduros să aveți grijă de voi. Împreună vom depăși acestă perioadă dificilă.

Ne puteți contacta la 0770199353

Între timp: Fii responsabil! Stai acasă! Zâmbește!

Vizitează canalul nostru de Youtube – AICI 

intră pe site