Album de familie ca design interior. O idee creativă cu suflet

Iepurașul a adus pentru echipa BW Photo Booth o surpriză specială și foarte creativă care ne-a impresionat profund.

Am avut bucuria de a descoperii o familie foarte pasionată de fotografiile la minut realizate la cabinele noastre fixe din centrele comerciale. Ei ne-au împărtășit ideea lor originală de album de familie ca design interior.

Timp de 7 ani, în fiecare lună, au realizat la cabinele BW Photo Booth din centrele comerciale fotografii tip strip pe care le-au lipit acasă pe perete. Astfel, au creat, odată cu trecerea timpului, o colecție de amintiri și zâmbete pe care le pot viziona în fiecare zi.

 

Design-ul interior rezultat emană mult bun gust, pe lângă nivelul de autenticitate de neegalat. Cele mai multe fotografii sunt alb negru cu mici accente de fotografii color pe ici pe colo.

Le mulțumim ca ne-au permis să împărtășim câteva exemple pe care le puteți viziona în continuare.

Frumoasa familie a primit din partea noastră un premiu de fidelitate și apreciere și ne-am străduit ca pasiunea lor pentru completarea albumului de pe perete să nu se oprească nici în acestă perioadă. Am realizat special pentru ei un strip la distanță pe care l-am trimis prin curier direct acasă.

În mod normal putem efectua de la distanță doar fotografii de tip ID însă pentru situații speciale ca și acestea, este posibil să vă oferim soluții și pentru fotografii fun.

Ne puteți contacta la 0770199353

Între timp: Fii responsabil! Stai acasă! Zâmbește!

intră pe site