Amintirile de neuitat sunt mai aproape de tine

Amintirile de neuitat sunt mai aproape de tine în magia sărbătorilor cu BW Photo Booth. 

Moș Crăciun ne-a rugat să îi dăm anul acesta o mână de ajutor în a aduce amintirile de neuitat mai aproape de tine și cei dragi. Nu am putut refuza un moșuleț așa simpatic. Anul acesta, zăpada lipsă nu prea ajută renii să tragă sanie.

Cu spor și multă bucurie, am zorit și noi și spre copii mici și mari din Suceava. Am amplasat începând cu data de 18 Decembrie 2019 o cabină foto BW Photo Booth fixă în cadrul Iulius Mall Suceava

Acesta poate fi găsită în zona food court. Este disponibilă nelimitat pe toată durata programului din centrul comercial. Amintirile de neuitat merită imortalizate! 

Ce fel de fotografii se pot realiza?

Poți opta pentru mai multe tipuri de fotografii haioase, dar ai posibilitatea de a realiza și fotografii de tip ID, legitimație.  Există două opțiuni de fotografii haioase: format colaj și format fâșie. Fiecare include mai multe opțiuni disponibile. Formatul fâșie include 2 fâșii de 5 x 15 cm. Poți alege din mai multe variante: efect de alb-negru sau frames (efecte de animație).

Formatul colaj de 10 x 15 cm are inclusă suplimentar varianta de frames. Aceasta include mai multe design-uri specifice sezonului curent: colaje de iarnă, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de 8 Martie, de Paște, de începerea școlii, etc. Poți selecta oricare dintre aceste opțiuni în funcție de preferințe.

 

Dăruiește zâmbete!

Pentru că suntem în plin sezon al steluțelor fermecate și speranței, am adăugat o selecție personalizată cu elemente specifice la secțiunea fun. 🎀❄️

Dacă ești în căutare de inspirație pentru un cadou original și accesibil, avem noi o idee 😉:

Dăruiește o fotografie simpatică cu tine, gașca sau familia încadrată în culorile și elementele sărbătorilor de iarnă! Simplu, creativ și special. Crezi că bunicilor sau părinților le-ar plăcea?

Cabină foto cu LED – BW Photo Booth 

 
intră pe site