Activări de brand la festival – povești de branding

Activări de brand sau pâinea caldă a sponsorilor de festivaluri. Mai este puțin și sezonul festivalelor va fi în toi. Sute de mii de petrecăreți sunt așteptați la cele mai importante festivaluri de prin țară, indiferent dacă vorbim despre malul mării, orașe sau festivaluri boutique.

Fii mai mult decât un sponsor

Nu este de ajuns ca tu să fii un sponsor principal, chiar dacă vorbim de produse precum băuturi, companii de larg consum, sau servicii. O activare de brand înseamnă mult mai mult decât asta. Nu faci nicio diferență în a oferi produsele/serviciile tale într-un mod exclusiv la festival. Cheia succesului este să oferi experiențe și activări de brand ieșite din comun.

Iată cele mai interesante idei de activări:

LIDL’s Electric Castle

Aducănd experiența de shopping obișnuită de acasă, într-un cadru glam, LIDL cu siguranță se remarcă prin prezența sa la festival. Aducând totodată produse de larg consum la prețuri decente tinerilor de la festival, va fi cu siguranță un hit al sezonului.

Winston: 5 Minute de Libertate la Untold

Winston duce conceptul de 5 minute de libertate la o țigară la un alt nivel: 5 minute de libertate completă în aer. De ce ne-a plăcut? Nu ai ocazia în fiecare zi să experimentezi cum e să plutești în aer și să fii fără griji. Iar Winston chiar asta ne oferă. Câteva minute de libertate, departe de zgomotul și stresul cu care suntem bombardați zilnic.

Mastercard Tiny Home: Summer Well

Mastercard își propune să ofere cea mai cool experiență a unui festival: o casă micuță, complet echipată, în incinta festivalului. Totul gândit până la cele mici detalii: ca și cardurile Mastercard – întotdeauna la încemână, în orice împrejurări.

Hello, Irina și Diana! Tiny Home vă așteaptă la Summer Well Festival! La cât mai multe experiențe #denepretuit împreună! #tinyhome #Mastercard #SummerWell #DeNepretuit

Publicată de Mastercard pe Vineri, 10 august 2018

Raiffeisen Beach: Untold

Branduiește tot ce se poate cu numele companiei pentru o experiență totală de brand! Unde ne întălnim? La plaja Raiffeisen! Unde ne facem poze? Unde ne relaxăm? Pe șezlongurile Raiffeisen!

Activarea Raiffeisen Bank la Neversea este dovada proprie că este bine să gândești în mare, și cu brandul tău în minte.

Aceste exemple ne arată că în momentul în care mărci de talie mondială își etalează creativitatea la festivaluri – aceste activări sunt experiențe globale ale brandurilor. În articolul de săptămâna viitoare ne uităm la posibilitățile de a include și amintiri printate pe loc în șirul activităților de brand.

intră pe site