Eveniment reușit în aer liber? 6 sfaturi utile
Ținând cont de restricțiile și riscurile din acesta perioadă când lupta împotriva răspândirii COVID-19 continuă și după relaxarea măsurilor, te-ai gândit desigur ca evenimentul tău să aibă loc în aer liber. Ți-am pregătit 6 sfaturi pentru un eveniment reușit în aer liber.
Suntem alături de tine pentru a ne asigura că ai cele mai bune condiții pentru amintiri de neuitat. În 11 ani de activitate am participat la sute de evenimente și am colectat câteva idei interesante care s-ar putea să te ajute în aceste momente și pe care ți le împărtășim cu drag.
1. Condițiile meteo
Desigur, cea mai mare provocare a unui eveniment reușit în aer liber este cea legată de condițiile meteo. Informează-te permanent legat de prognoza din ziua evenimentului.
Anumite zone sunt mai puțin expuse riscului unor evenimente meteo neplăcute de mare intensitate. De exemplu, poți opta pentru o locație din zona montană unde, chiar dacă există șanse de precipitații, acestea sunt deobicei, pe timp de vară, mai lejere și trecătoare decât în zone de câmpie unde ploile de vară pot fi torențiale.
Nu poți elimina în totalitate riscurile meteo dar poți fi pregătit cu un plan B. Asigură-te că ai disponibile corturi, prelate și/sau mese cu umbrele pentru a proteja invitații și echipamentul de temperaturile extreme, lumina soarelui, aversele ușoare de ploaie.
Direcția vântului este un alt aspect importat pe care să îl ai în vedere. Fii pregătit să modifici amplasamentul în funcție de direcția vântului dacă acesta este puternic. Folosește decorațiuni grele, șervețele și fețe de masă care sunt puțin probabil a fi luate de vânt și date la o parte, fixează sau prinde bine orice poate fi fixat.
2. Ține cont de restricțiile privind volumul muzicii
Chiar dacă te aflii în natură și ești tentat să crezi că ai mai multă intimitate, ține cont de faptul că rezonanța sunetului în poate fi, de multe ori, mai puternică decât în zonele urbane. În apropiere este posibil sa existe vecini și persoane care pot fi deranjate dacă volumul muzicii și zgomotul generat de petrecere este prea ridicat. Cel mai bine este să verifici ce nivel de amplificare este cu adevarat necesar și să îi inviți și pe vecini la petrecere 😉
Atenție! În rezervațiile și parcurile naturale, poluarea fonică este interzisă prin lege și se sancționează contravențional. Optează pentru zone care nu sunt încadrate în aceste categorii.
3. Folosește lumânări parfumate
Evită să aplici parfum sau apă de toaletă. Acestea atrag insectele. După lăsarea serii lumânările parfumate sunt o soluție excelentă de a ține la distanță țânțarii.
4. Machiajul
Optează pentru un fond de ten de cea mai bună calitate, cu protecție UV și care rezistă cât mai mult. Pentru prospețime aplică doar blush. Evită excesul de pudră sau elimin-o complet. Pudra încarcă vizibil tenul dacă te aflii în aer liber.
Alege un ruj în nuanțe diafane sau celebrul ruj roșu. Aplică puțin contur inclusiv pe centrul buzelor pentru a obține un efect de buze mai pline.
5. Îmbrăcămintea
Alege o rochie cât mai vaporoasă și diafană cu un croi simplu care să urmeze linia corpului, materiale fluide și naturale care lasă pielea să respire.
Pentru domni, ținutele versatile sunt cele mai potrivite. În loc de celebrul smooching cu papion, alege culori mai vesele, țesături exclusiv naturale și cât mai subțiri.
Și, de ce nu, o pălărie este mereu șic și te protejează de intemperii.
6. Dar ce faci cu amintirile?
Ei bine, noi credem că este contextul perfect să arunci o privire peste oferta noastră de BW Photo BUS. Vezi aici.
Un VW T2 cu o cabină foto incorporată este o soluție unică, practică și selectă pentru foto instant și nu numai. Va fi cu siguranță una din atracțiile de top de la evenimentul tău în aer liber.
În plus, nu ne sperie ploaia și, la cerere, poate fi rezervat inclusiv pentru transport VIP.
Așadar, unde parcăm la distracție?!