6 ani de zâmbete cu BW Photo Booth

Era toamna anului 2009. Doi tineri ambițioși, o idee inovatoare și un proiect nou în România. O sursă de inspirație solidă, de proveniență americană, cu aplicabilitate – dorită și sperată – și în țara noastră. De fapt, doi tineri și o idee – astfel s-a configurat începutul BW Photo Booth.

A fost un început de pomină, cu „de toate”: entuziasm, administrativ, plăcut, stat la cozi la ghișee, nesomn, documente, înființări, achiziții, deschideri și alte chestii bune. Totul – pentru a introduce pe piața românească un nou concept al pozelor la minut, pentru toți cei dispuși să încerce un nou mod de distracție spontană. Au urmat câțiva ani în care am uitat, de multe ori, de propriile noastre nevoi, pentru a răspunde alor voastre. Ne-am dedicat dezvoltării, îmbunătățirii și diversificării serviciilor și produselor pe care vi le oferim. Am instalat noi cabine foto în centre comerciale mari, din orașe importante din țară. Într-adevăr, sufletul ne rămâne la Cluj-Napoca, locul de unde am început. Dar calea spre distracție pe care mizăm și cu care încercăm să vă câștigăm prietenia ne-a plimbat prin toată țara. Și, cu toată sinceritatea, ne cam place să vă întâlnim. Pentru că voi ne dați puterea să continuăm.

Am învățat, treptat, să ne bucurăm alături de fiecare dintre cei care intră în photo booth-urile noastre și dezlănțuie distracția în fața camerei de fotografiat. Am crescut împreună cu voi și vă mulțumim pentru 6 ani de zâmbete sincere și ipostaze haioase! Ne-ați molipsit de o veselie inepuizabilă și sperăm să rămânem prieteni și în următorii 60 de ani.

Promisiunea noastră față de voi, în acest moment marcant al împlinirii a 6 ani de activitate, este de a duce bucuria și distracția la un alt nivel. Vă vom oferi, în continuare, mai mult decât fotografie și vom face toate demersurile pentru a răspunde și celor mai exigente cerințe de calitate. Este responsabilitatea noastră de a fi din ce în ce mai buni, pentru voi.

bw photo booth, cabina foto, cabine foto, photo booth, photobooth

intră pe site