Top 11 motive pentru a avea o cabină foto la evenimentul tău privat

3-2000

Trebuie să recunoaștem că tuturor ne place să ne distrăm. Petrecerile la care participăm trebuie să fie în compania potrivită și, cu siguranță, să ne ofere acea senzație plăcută pe care o așteptăm de la un eveniment de acest fel.

În ultima vreme, evenimentele și petrecerile private au adăugat un element nou pe lista de „Must Have”: o cabină foto, în jurul căreia invitații „mișună” în continuu. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt – cu toate că, de mai bine de 6 ani de zile, suntem martorii acestui fenomen îndrăgit de persoane de toate vârstele. Tocmai din acest considerent, am pregătit, pentru cei mai sceptici dintre voi, o listă cu cele mai evidente 11 motive pentru care la orice petrecere privată trebuie (!) să existe un photo booth.

Indiferent de tipul sau tematica petrecerii, de numărul de participanți, de vârsta acestora sau de locație…

1. O cabină foto are design modern și aspect compact, ceea ce înseamnă că necesarul de spațiu este minim, iar cabina poate fi integrată în orice decor.

2. Tehnologia folosită de o cabină foto permite listarea unor poze de calitate foarte bună spre excepțională.

3. Formatul pozelor este unul inspirat din bine cunoscuta cultura americană: fâșii cu câte 4 poze, realizate instant.

4. A patra poziție de pe fiecare fâșie este personalizabilă. Dacă evenimentul tău are un logo, acesta poate fi introdus în partea de jos a fâșiei de fotografii.

5. Folosirea accesoriilor disponibile asigură un plus de distracție. Astfel, iau naștere personaje haioase și se afișează zâmbete sincere.

6. Fotografiile realizate sunt disponibile pe loc, deoarece procesul de listare durează doar câteva secunde.

7. Fâșiile de poze pot fi magnetizate. Magnetizarea se face tot pe loc și permite aplicarea pozelor pe orice suprafață metalică.

8. Toți participanții primesc un suvenir, care să le amintească de clipele minunate de la petrecere.

9. Pozele realizate pot fi încărcate rapid pe rețelele de socializare. Să fie martore la distracție și persoanele care nu sunt prezente (fizic) la petrecere.

10. Majoritatea cabinelor foto performante au încorporată funcția de înregistrare mesaje video scurte. Cu siguranță, urările și sfaturile invitaților vor avea un impact și mai mare, rămânând înregistrate.

11. De cele mai multe ori, centrul distracției de la un eveniment privat îl constituie cabina foto.

intră pe site