10 ani de BW Photo Booth – 5 265 000 de zâmbete

10 ani de BW Photo Booth, 5 256 000 de zâmbete, de când am făcut primii pași spre a nu lăsa momentele valoroase să se șteargă din amintire. An de an am surprins alături de tine clipe valoroase de la nunta ta. Am sărbătorit cu încântare la botez. Am petrecut nebunește în team building și la petrecerile companiei tale.Te-am felicitat la majorat și absolvire. N-am uitat nici să transformăm fiecare clipă într-una specială cu cabinele noastre fixe din marile centre comerciale.   

Bannerul evenimentului 5 265 000 de zambete - 10 ani de BW Photo Booth

Pentru ca evenimentul tău să devină unul cu adevărat unic și deosebit, am îmbinat avantajele unui elegant  VW T2 cu cele ale unei cabine foto de înaltă calitate. Astfel am construit BW Photo Bus, un concept unic în Transilvania. 

Așadar, a sosit momentul ca, după toate aceste minunate experiențe, să te invităm și noi pe tine să marcăm împreună momente prețioase cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate. 

În data de 26 noiembrie, oricând în intervalul 16.00–21.00, te așteptăm cu drag și zâmbet la evenimentul nostru aniversar 5 265 000 de zâmbete – 10 ani de BW Photo Booth. Acesta va avea loc la emblematica locație, Turnul Croitorilor, un monument arhitectural definitoriu pentru orașul Cluj-Napoca.              

Ne-am propus să sărbătorim cum se cuvine alături de tine acest moment special. Ne deschidem porțile spre noi prieteni și zâmbitori interesați să ne cunoaștem sau să afle mai multe despre universul cabinelor foto. 

Evenimentul va include:

🎬 O prezentare de cabine foto și accesorii simpatice – informații despre acesta metodă de fotografiere, istoric și mod de funcționare;

📷 Testare gratuită – fotografii la minut (pleci acasă cu amintiri vesele)

😊 Relaxare, zâmbete și multă voie bună.

Cireașa de pe tort:

🚚 Un pic mai mare decât o cireașă obișnuită, nelipsită va fi și mașina noastră vintage, un VW T2, cu cabină foto încorporată pe care o veți putea deasemenea testa.

Este un moment foarte special în istoria BW Photo Booth. Accesul, inclusiv testarea cabinelor, va fi gratuit în limita locurilor disponibile. Nu uita să îți rezervi din timp un loc completând următorul formular  👉Formular înscriere

Evenimentul este deschis tuturor zâmbăreților și curioșilor! Vă așteptăm cu drag și zâmbet!

 

intră pe site